top of page

Efterskolernes Aften

11. januar kl. 18-21 2023

 

Hvad laver de mon på adventurelinjen? Hvordan ser værelserne ud? hvordan er springfaciliterne? Og hvad arbejder de med på danselinjen?

 

Spørgsmålene er mange, når man skal vælge efterskole. Derfor vil vi naturligvis gerne have dig forbi og svare på alle dine spørgsmål inden du træffer beslutningen om, hvor et oplevelsesrigt efterskoleår skal tilbringes. 

Da situationen i denne tid er noget anderledes som følge af Corona-situationen, ønsker vi at sprede besøgstaller ud. På den måde er det mere sikkert for dig som besøgende såvel som vores elever og personale. Vi afholder fortsat Efterskolernes aften d. 11. januar mellem kl. 18-21 og opretter flere infomøder/besøgsdage, hvor I kan komme forbi og høre mere om skolen. Vi vil gerne, at I tilmelder jer den dato, der passer jer bedst i vores tilmelding. Du finder linket til denne herunder. 

 

D. 11. januar mellem kl. 18-21  kan du opleve linjerne i aktion, få en rundvisning og se vores idrætsfaciliteter, og vigtigst af alt svar på alle dine spørgsmål.

Passer datoerne ikke? Så besøg os endelig en anden dag. Se hvor og hvordan her

EFTERSKOLERNES

AFTEN
 

GLÆD DIG -

DET GØR VI

bottom of page