Efterskolernes Aften

9. februar kl. 18-21 2021

 

Hvad laver de mon på adventurelinjen? Hvordan ser værelserne ud? hvordan er springfaciliterne? Og hvad arbejder de med på danselinjen?

 

Spørgsmålene er mange, når man skal vælge efterskole. Derfor vil vi naturligvis gerne have dig forbi og svare på alle dine spørgsmål inden du træffer beslutningen om, hvor et oplevelsesrigt efterskoleår skal tilbringes. 

Da situationen i denne tid er noget anderledes som følge af Corona-situationen, ønsker vi at sprede besøgstaller ud. På den måde er det mere sikkert for dig som besøgende såvel som vores elever og personale. Vi afholder fortsat Efterskolernes aften d. 9. februar mellem kl. 18-21 og opretter flere infomøder/besøgsdage, hvor I kan komme forbi og høre mere om skolen. Vi vil gerne, at I tilmelder jer den dato, der passer jer bedst i vores tilmelding. Du finder linket til denne herunder. 

 

D. 9 februar mellem kl. 18-21  kan du opleve linjerne i aktion, få en rundvisning og se vores idrætsfaciliteter, og vigtigst af alt svar på alle dine spørgsmål.

Passer datoerne ikke? Så besøg os endelig en anden dag. Se hvor og hvordan her

EFTERSKOLERNES AFTEN 2017 - SE VIDEO HER:

EFTERSKOLERNES

AFTEN
 

GLÆD DIG -

DET GØR VI

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon