top of page

FUGOCAMP

LEVRING

FUGOCAMP på Levring Efterskole

Brænder du for fodbold, og vil du gerne forbedre din teknik, overblik, pasninger og meget mere? Uanset om du er dreng eller pige har du nu muligheden for at tilmelde dig FUGO-camp på Levring Efterskole. 
 

Campen er en 1-dages camp med træning med 2 træningspas planlagt og udført af elitetrænere, der er specialiserede i at træne og udvikle talenter på eliteniveau. 

 

Søndag d. 07.02.2020 bliver du trænet af den tidligere danske landsholdsspiller Jacob Laursen og Peter Pedersen, den der besidder højeste UEFA Pro trænerlicens. Sammen vil de hjælpe dig med at udvikle dig som fodboldspiller. Træningen varer ca. 4 timer. 

 

Vi bruger dagen i vores topmoderne Goal Station på kunstgræsbane, som er mangen til den flere Superligaklubber bruger til intensivtræning af professionelle fodboldspillere. Du får derfor et unikt indblik i en professionel fodboldverden foruden at blive introduceret til hele Goal Station-systemet, hvor du hele tiden kan følge med i din udvikling via app’en på mobilen. 

 

På dagen får du en t-shirt og drikkedunk samt forfriskning mens du blandt andet kan høre om fodboldlinjen på Levring Efterskole. 

Nedenfor finder du programmet for dagen

Program for dagen
 
  • Indtjekning og udlevering af t-shirt og drikkedunk
  • Træning på Goal Station v. Jacob Laursen og Peter Pedersen 
     
  • Pause m. Forfriskning samt info vedr. fodboldlinjen på Levring Efterskole
     
  • Træning på Goal Station v. Jacob Laursen og Peter Pedersen
SE MERE OM GOAL STATION-TRÆNINGEN I VIDEOEN HERUNDER

Prisen for deltagelse ved FUGOCAMP er 425 kr. pr. deltager.

For at I får mest ud af træningen sætter vi et maksantal på 20 deltagere pr. træning. Får vi flere tilmeldinger opretter vi selvfølgelig endnu en træning efterfølgende.

Første hold starter kl. 8.30.

Ved tilmelding får I besked om tidspunkt mv. 

 

Skulle I have spørgsmål vedr. FUGOcamp på Levring er I meget velkomne til at kontakte os på tlf.: 86 88 18 33 eller mail: helle@levringefterskole.dk

bottom of page