1/1

INSPIRE CAMP

Inspire camp

 

Fire dage med oplevelser og den sport du elsker! Lyder det som noget for dig? Så er Inspire Camp i uge 42 lige det du skal. Hvad enten det er fodbold, spring, fitness, eSport, adventure sport eller dans, så har vi den bedste camp til dig, der vil udvikle dig indenfor din sportsgren, have oplevelser og nye venskaber. For alle i aldersgruppen 12-15

Vælg din camp

 

 

Vi har sammensat den fedeste uge med masser af træning, dygtige undervisere, aktiviteter forplejning og fede faciliteter. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole, hvor du kan give den gas i springcentret, dansesalen, kunstgræsbanen, vores Goal Station, klatretårnet, vores store hal eller noget helt syvende når du ikke undervises i de udfordrende og sjove træningspas. Derudover vil der naturligvis også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. 

Eksempel på ugeprogram i Inspire Camp

Vores Camp strækker sig over fire dage og følger et fast dagsprogram med indlagte trænings- og aktivitetsmoduler, pauser og spisetider. Du kan se et eksempel på vores program herunder. 

Træning, nye venner og aktiviteter for alle

Når du er på Inspire Camp får du masser af nye venner og oplevelser. Først og fremmest på den camp du er tilmeldt, men også med dem på andre camps. Udover din træning sørger vi for aktiviteter og hygge med alle der er på Inspire Camp. I får derfor et fællesskab og venner på kryds og tværs af sportsgrene og interesser. 

Billede

Kost og forplejning

Vi står naturligvis for den fulde forplejning på Inspire Camp. Vi sætter en ære i at servere en sund, varieret og fiberrig kost så du kan præstere bedst muligt. Måltider er ikke blot noget, der skal overstås. Vi lægger vægt på at lave god mad, der lever op til kravene for sund kost.  Vores dygtige køkken vil således diske op med lækre og ernæringsmæssige retter, der både forkæler ganen og gavner kroppen. Vil er ambitiøse med vores idræt. Derfor ved vi også, hvor meget kost betyder for at kunne præstere optimalt på fodboldbanen, i dansesalen, på mountainbiken, i trampolinerne eller i Fitnesslokalet. 

 

Køkkenet på Levring Efterskole og Inspire Camp er verificeret med ’måltidsmærket’. Dette er et fælles nordisk ernæringsmærke, og Fødevarestyrelsen kontrollerer løbende, at vi overholder reglerne. Måltidsmærket betyder medvidere, at vi sparer på fedt, sukker og salt og samtidig prioriterer kostfibre og fuldkorn i kosten. Summa summarum – vi gør det lettere at leve sundt og følge kostrådende i hverdagen.  

 

Endvidere tager vi naturligvis hensyn til om du er vegetar, diabetiker eller har allergier. 

Billede

 

 

Indkvartering og logi

Du bliver indkvarteret og sover på skolens hyggelige elevværelser.  Vi vil naturligvis gøre vores til at du føler dig hjemme fra dag 1, uanset og du er på camp med nogen du kender i forvejen eller ej. Vi kigger på aldersgrupper og sørger for, at du kommer til at bo på værelse med jævnaldrende. Har du specifikke ønsker ift. værelser og overnatning lytter vi selvfølgelig også til det. Derudover vil der altid være en overnattende kursusleder man kan få fat på, såfremt det skulle blive nødvendigt. 

Pris og tilmelding 

Xxxx,- inkl. Forplejning, træning, træningstøj, alle aktiviteter og overnatning i hyggelige elevværelser. 

 

Pladserne fordeles efter ’først til mølle-princippet’. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte. 

 

 

 

–––

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

Ring på telefon 86 88 18 33

Godt at vide for forældre 

 • Hvordan fungerer ind- og udtjekning?
  - I ankommer om eftermiddagen inden campstart,
   

 • Hvordan og hvordan jeg kontakte jer under campen?
   

 • Kost/overnatning og særlige hensyn
   

 • Pakkeliste - Hvad skal dit barn have med
   

 • Kræver jeres Camps et bestemt niveau?
   

 • Kan jeg tilmelde mig med nogen jeg kender?
   

 • Er der en voksen tilstede om aftenen/natten?
   

Søndag

Indkvartering

Mandag

Morgenmad

Tirsdag

Morgenmad

Onsdag

Morgenmad

Torsdag

Morgenmad

4 dage med sport, aktiviteter, oplevelser og nye venskaber 

Tekst

 
 

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
 • Facebook - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
 • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon