INSPIRE LIFE

På vores idrætslinjer arbejder du målrettet med din idræt. Du undervises af kompetente og kreative undervisere, som fokuserer på DIN udvikling - uanset niveau. På Levring har vi faciliteterne til, at du få det maksimale ud af undervisningen uanset om du befinder dig i vores springcenter, eSportslokale, fitnesslokaler, dansestudie, kunstgræsbanen med tilhørende Goal Station eller noget helt andet. Derudover tager I på linjerne også på linjetur til udlandet. Det kan du læse mere om her. Denne er naturligvis inkluderet i linjepakken.

Har du ikke nok i dit linjefag, tilbyder vi også en række valgfag som du kan prøve kræfter med. Her finder du blandt andet spring, pakour, Goal Station, jagttegn, eSport, løb, mediefag og mange andre. Du kan læse mere om vores valgfag her

LIFE PERFORMANCE

På Levring Efterskole får du de stærkeste kort på hånden. Du træner kompetencer, som efterspørges i fremtiden, og som sikrer dig et stærkt fundament i livet.

Life Performance fokuserer på tre udviklingsområder; personlig styrke, sociale kompetencer og faglig højde. Udviklingsområderne er flette ind på idrætslinjerne, i de boglige fag og i de mange aktiviteter, du deltager i på skolen.

Bliv klogere på vores Life Performance her

HVORFOR VÆLGE ET EFTERSKOLEOPHOLD?

Der kan være mange grunde til at vælge et år på efterskole. Hvad enten det er for at fordybe og udvikle sig i den sport man elsker, blive dygtigere fagligt, opleve personlig udvikling, udfordre sig selv eller udvide sin vennekreds.

Uanset hvad din grund måtte være, så vil vi på Levring Efterskole være klar til at støtte - og hjælpe dig til at nå dine mål.

Se med i filmen her, og se hvorfor tidligere elever valgte et efterskoleår på Levring. Du kan også høre hvad de ellers har at fortælle om deres efterskoleophold på vores youtubekanal her

OS MØDER DU PÅ SKOLEN

UDFORSK VORES SOCIALE MEDIER