top of page
untitled-0032-2.jpg

Løb

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at løbe, eller er du allerede i gang, og vil du gerne fortsætte din personlige udvikling? Føler du dig til tider i underskud af energi, eller har du så meget, at det er svært at sidde stille? Drømmer du om at sætte en ny personlig rekord på løbedistancen, halvmarathon? Så er dette valgfag dit perfekte valg. Vi deltager i Århus Bestseller Marathon, som er en kæmpe gadefest inde i Århus, hvor 40-60.000 tilskuere løfter løbernes oplevelse til noget helt særligt.   

Uanset hvilket udgangspunkt, du har, så er dette faget, hvor du i løbet af dit efterskoleophold kan komme i bedre fysisk form, udvikle kendskabet til din fysiske formåen, alt imens du lærer dig selv og dine nye efterskolevenner bedre at kende.

I løbetræningen vil vi arbejde med intervaltræning, løbeteknik, bakketræning/trail og løb i forskelligt terræn. Du vil i samarbejde med en løbevant idrætslærer få tilrettelagt et løbeprogram, som netop tilgodeser de ønsker og behov, du måtte være fristet af i forbindelse med din deltagelse i et halvmarathon.  

Der stilles ingen fysiske krav til deltagelse. Vi kommer allesammen med vidt forskellige udgangspunkter, men fagets indhold bygges op, således at alle bør have muligheden for at kunne gennemføre et halvmarathon. I denne forbindelse har vi en forventning om, at du er er motiveret og selvdisciplineret, da en del af træningen vil være selvtræning, som finder sted uden for den daglige undervisning.  

Vi håber at kunne inspirere jer til at dyrke kroppen og samtidig opleve en indre glæde ved fysisk aktivitet.

Jagttegn.jpg

Jagt giver en unik følelse af at være i et med naturen. 

Jagttegn, valgfag, Levring Efterskole

bottom of page