Levringelever klar til travlt forår

March 9, 2017

 

18 opvisninger fordelt over to måneder – eleverne på Levring Efterskole står over for et travlt forår med gymnastikopvisninger. En turné som kan give de 174 elever en oplevelse for livet.

 

18 opvisninger, store oplevelser og tusindvis af publikummer på lægterne kulminerende med en opvisning foran over 3000 mennesker i Aalborg.

 

Forårets gymnastikopvisninger står for døren, og det kan gå hen og blive en af de efterskoleoplevelser, som brænder sig fast på nethinden hos eleverne.

 

”Det bliver fedt. Det er et tæt program, og i weekenden starter de ud med en lørdag med hele tre opvisninger. Det bliver fedt for eleverne at mærke suset, når de går på gulvet og får feedback efter opvisningen. De mærker fællesskabet stærkest, når de alle 174 elever bevæger sig i takt til rytmerne,” fortæller gymnastiklærer Randi Læsø Lyngby.

 

I weekenden er der hele fire opvisninger på programmet. Den første er i Bjerringbro Idrætspark lørdag klokken 9.

 

 

 

25 minutter med fuld gas

I løbet af de 25 minutter, som opvisningen strækker sig over, er der både opstartsserie, dans, pigeserie, trampolinspring, drengeserie, tøndebåndsserie, fælleskoncept og afslutningsserie.

 

Opvisningerne bliver hele tiden evalueret og finpudset. Og til Aalborgstævnet den 11. april skal det hele gerne kulminere.

 

Se hele opvisningsplanen her

 

”Vores opvisning i Gigantium er det store højdepunkt. Der kommer der 14 efterskoler, og der er omkring 3000 publikummer, som ser deres opvisning. Det er den opvisning, hvor de gerne skal toppe. Det bliver en kæmpe oplevelse for dem,” fortæller Randi Læsø Lyngby.

 

Kampen for frihed

Opvisningen bærer navnet Game Master og er gennemsyret af en klar fortælling. Randi Læsø Lyngby forklarer om tankerne bag.

 

”Vi vil gerne illustrere, at der altid er nogen udefra og ovenover, som styrer spillet. Vi er som mennesker små brikker i det store puslespil. Vi bliver manipuleret med, og i takt med opvisningen bliver eleverne mere og mere bevidste om det. Efter en lang kamp frigør eleverne sig til sidst fra magtens greb.”

 

Levring Efterskole kommer forbi Bjerringbro, Farsø, Aarhus, Valsgaard, Møldrup, Kjellerup, Aalborg og Skive på deres turné – nogle af byerne flere gange.

Please reload

Sidst nye indlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Levring Efterskole Instagram icon
Levring Efterskole Instagram icon
Levring Efterskole Instagram icon

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Kontakt

 

Blog

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Facebook icon
Levring Efterskole Facebook icon
Levring Efterskole Facebook icon