Video: Levringdanser til VM


Maria Kalina Grovrok til VM i streetdance. Det er Maria nederst til venstre.

VM i streetdance i Glasgow var en kæmpe oplevelse for 15-årige Maria Kalina Gravrok. Nu er hun tilbage på Levrings danselinje, hvor hun håber især at udvikle i den moderne dans.

”Jeg havde ikke de helt store forventninger, inden vi skulle afsted. Vi vidste godt, hvor højt niveauet også er i udlandet. Men det var en kæmpe stor oplevelse og fedt at være på scenen. Det var også rigtig fedt at se alle de andre hold og blive inspireret af dem,” fortæller 15-årige Maria Kalina Gravrok, som går i 9. klasse på Levring Efterskole.

VIDEO: Marias dansegruppe ROFF til World of Dance Denmark Qualifier 2017 her:

Hendes dansegruppe ROFF fra Aarhus, som består af otte piger mellem 15 og 17 år, endte på en 15. plads ud af 100 hold til VM i Glasgow, Skotland.

VIDEO: Se mere om Levring Efterskoles danselinje her

Vil gerne udvikle sig i den moderne dans I august startede hun sammen med 183 andre på Levring Efterskole, og hun er én af 50 elever på danselinjen. Et valg hun ikke var i tvivl om.

”Jeg havde hørt rigtig godt om den fra nogle danseveninder, der har gået på Levring nogle år tilbage. De er rigtig dygtige og har været meget glade for danselinjen. Så det var helt oplagt, at jeg skulle vælge den,” fortæller Maria, som har danset i ni år.

Og selvom danseskoene er skarpe, når det gælder hiphop, håber hun på at tage værdifuld læring med fra den moderne dans på danselinjen. ”Først og fremmest forventer jeg, at vi har det sjovt og får nogle fede oplevelser på danselinjen. Jeg forventer selvfølgelig også, at jeg udvikler mig. Moderne dans er noget helt nyt for mig, men jeg er sikker på, at det også kan hjælpe mig med at blive stærkere i hiphop, som jeg har meget er erfaring med,” slutter Maria Kalina Gravrok.

LÆS OGSÅ: Er Levring Efterskole noget for dig? Find ud af det på Efterskolernes Dag

Sidst nye indlæg
Arkiv

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon