Josefine vil give sin fede efterskoleoplevelse videre


Der er en ny lærer på gulvet i gymnastiktimerne og til performance. Det er 21-årige Josefine Piil, som har ét klart mål med sit arbejde. Hun vil forsøge at gentage og videregive det fedeste år af sit liv til de nuværende elever.

”Det fedeste år i mit liv var, da jeg gik på efterskole. Det år er jeg nu klar til at gentage, denne gang som underviser. Jeg ser det som min vigtigste opgave at bidrage til, at alle eleverne her på Levring får et ligeså fedt efterskoleår, som jeg selv havde,” fortæller Josefine Piil, som kom til Levring Efterskole d. 1. september 2017.

SE MERE OM JOSEFINE HER

Hun skal undervise i performance, kreativ, fællesgymnastik og pigegymnastik.

”Gymnastik og dans er for mig en af de fedeste og vigtigste ting. Min passion for gymnastikken glæder jeg mig rigtig meget til at dele ud af, siger Josefine og fortsætter:

”Det er vigtigt for mig, at eleverne oplever gymnastiktimerne som udfordrende men vigtigst af alt som sjove. Jeg glæder mig til at følge elevernes udvikling fra første badutspring til sidste gymnastikopvisning, ligesom jeg håber på at være med til at skubbe lidt til deres personlige udvikling.”

Og baggrunden er da også i orden.

Hun er gymnast på Viborg Gym Team – eliteholdet og har syv års undervisningserfaring fra RgF, Randers, ligesom hun er tidligeregymnast på diverse danse- og rytmehold i AGF i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Ny forstander overvældet over interessen på Efterskolernes Dag

Sidst nye indlæg
Arkiv

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon