Stor orienteringsdag for kommende elever og forældre


Fredag d. 6 april afholder Levring Efterskole orienteringsdag for forældre og elever til skoleåret 18/19. Det bliver en dag med fokus på det kommende skoleårs fag og linjefag såvel som at få sat ansigt på lærere og sine fremtidige efterskolekammerater.

Mere end 150 nysgerrige og forventningsfulde unge med tilhørende forældre vil fredag kl. 15 strømme igennem dørene på Levring Efterskole. I morgen eftermiddag skal kommende elever for en stund betræde de gange og lokaler, der kommer til at danne rammerne for deres næste skoleår. Dagen er således en oplagt mulighed for at få sat ansigt på de lærere og medstuderende, man kommer til at dele sin hverdag med. Dermed er der lagt op til en indsigtsfuld eftermiddag med mange indtryk og tilsvarende mængder information.

Video: Første linjetime fra skoleåret 2017-2018

Dagen tager sin begyndelse ved en samlet velkomst i hallen efterfulgt af årets gymnastikopvisning ’Kontrast’ udført af vores nuværende dygtige elevhold. Som afslutning hertil vil gymnastiklærerne kort fortælle om gymnastikkens funktion og vigtighed for fællesskabet på Levring. Herefter byder eftermiddagen på fag- og linjeinfo samt et mindre træningsmodul på elevernes respektive valgte linjer. Endvidere vil der foruden tøjprøvning være orientering om familielærerfunktionen og hverdagen på skolen.

På vegne af hele skolens personale glæder vi os til at byde jer velkommen, ligesom vi allerede nu ser frem til, at I ’flytter ind’ ved næste års skolestart.

Video: Mød de ansatte på Levring Efterskole

Sidst nye indlæg
Arkiv

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon