Levrings gulddansere

Levring Efterskoles danselinje gjorde for andet år i træk rent bord ved Danmarksmesterskabet i dans for efterskoler, og vendte hjem med pokaler og guldmedaljer om halsen i begge kategorier.

Sidste år skrev Levring Efterskoles danselinje historie, da man som den første skole nogensinde vandt guld i begge kategorier (Streetstyle & freestyle) til DM. At man igen har gentaget bedriften, må derfor synes at være en manifestation af, at danselinjen på Levring har et utroligt niveau.

”Jeg er både enormt glad og stolt lige nu – ja faktisk har jeg en smule svært ved at tro det” fortæller hiphop-underviser, Benedikte Rørbæk, der er den ene af linjens to danselærere.

Hun akkompagneres til daglig af Sarah Holm Jakobsen, der har fokus på den moderne dans. Også hun er henrykt over det flotte resultat og roser danserne for hårdt arbejde og konstant fokus: ”Deres dedikation til det her projekt har været helt utroligt. Det er vildt, hvor langt vi er kommet og helt fantastisk at se, at de mange timer i øvelokalet har båret frugt.”

Læs mere om danselinjen på Levring Efterskole

Forventninger og pres

Danmarksmesterskabet blev afholdt på Aabybro Efterskole nord for Aalborg. Forud for Danmarksmesterskabet har der været afholdt kvalifikationsstævner både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Også ved kvalifikationsstævnet havde Levring taget førstepladsen i henholdsvis streetstyle- og freestylekategorien, hvorfor man ankom til finalen med en god portion selvtillid og tro på egne evner. Alligevel skulle danserne igennem hele følelsesregistret. At være gået videre som nummer et i egen kvalifikationsgruppe plus et forventningspres over sidste års to guldmedaljer giver nemlig et vis forventningspres og grund til nervøsitet. På trods af dette rystede eleverne hverken på hånd eller fødder da det gjaldt. Ambitionerne, koncentrationen og evnerne overvandt nervøsitet og frygten for at fejle, hvorfor det endte i en stor lykkerus i Aabybro.

Succes

”Det er en helt ubeskrivelig følelse, som jeg kun tror, at man kan forstå, hvis man har været det igennem, som vi har. Der har været rigtig meget træning. Så er det bare sindssygt at vinde DM”, fortæller elev på danselinjen, Signe Guldberg Therkildsen.

Det er fjerde år i træk, at Levring Efterskole vinder mindst en kategori til Danmarksmesterskabet i dans for efterskole. Det det må derfor synes at Levrings Efterskoles danselinje har cementeret sig lidt som en guldlinje.

Sidst nye indlæg
Arkiv

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon