Levring Efterskole søger hjælp til køkkenet og rengøring af skolens arealer


Kan du lide at være sammen med mennesker? Og elsker du at være i køkkenet?

Vi søger en ny medhjælper til rengøring og køkken på Levring Efterskole til start hurtigst muligt. Vi tilbyder en deltidsstilling på ca. 19,5 timer i ugen. Opgaverne består i rengøringen af skolens arealer og i køkkendelen at varme og sætte mad frem til eleverne samt klare oprydningen sammen med dem efterfølgende. Rengøringsdelen består ugenligt af 17,5 timer samt 2 timer i køkkenet. Endvidere bliver du hjælper i ’bliveweekenderne’, og når vi ellers har brug for en ekstra hånd. Stillingen er ideel for eksempelvis studerende eller efterlønnere. Rengøringen er i dagtimerne alt imens du i køkkenet får tildelt 2 timer om aftenen på en fast ugedag.

Vi ønsker at du:

  • Er mindst 18 år gammel

  • Er smilende og hjælpsom

  • Har hygiejnebevis (ikke et krav – ellers får du det)

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV på hello@levringefterskole.dk. Skriv ”Ansøgning: køkkenassistent” i emnefeltet. Vi indkalder til samtaler løbende, hvorfor vi opfordrer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder, Kirsten Jensen, på 87 70 00 34 (ml. 7-14), eller på kirsten@levringefterskole.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tidsfrist 11. februar

Sidst nye indlæg
Arkiv

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon