Levring Efterskole søger hjælp til køkkenet og rengøring af skolens arealer

Kan du lide at være sammen med mennesker? Og elsker du at være i køkkenet?

Vi søger en ny medhjælper til rengøring og køkken på Levring Efterskole til start hurtigst muligt. Vi tilbyder en deltidsstilling på ca. 19,5 timer i ugen. Opgaverne består i rengøringen af skolens arealer og i køkkendelen at varme og sætte mad frem til eleverne samt klare oprydningen sammen med dem efterfølgende. Rengøringsdelen består ugenligt af 17,5 timer samt 2 timer i køkkenet. Endvidere bliver du hjælper i ’bliveweekenderne’, og når vi ellers har brug for en ekstra hånd. Stillingen er ideel for eksempelvis studerende eller efterlønnere. Rengøringen er i dagtimerne alt imens du i køkkenet får tildelt 2 timer om aftenen på en fast ugedag.

Vi ønsker at du:

• Er mindst 18 år gammel

• Er smilende og hjælpsom

• Har hygiejnebevis (ikke et krav – ellers får du det)

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV på hello@levringefterskole.dk. Skriv ”Ansøgning: køkkenassistent” i emnefeltet. Vi indkalder til samtaler løbende, hvorfor vi opfordrer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder, Kirsten Jensen, på 87 70 00 34 (ml. 7-14), eller på kirsten@levringefterskole.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tidsfrist 11. februar

HER BOR VI