Levring Efterskole søger barselsvikar i dans og/eller gymnastik

Gymnastiklærer til skolens pigegymnastik

Vi søger en lærer til pigegymnastikken, der kan være med til at inspirere og motivere vores 184 elever. Her vil du indgå i et dynamisk og fagligt dygtigt gymnastiklærerteam, der inspirerer og motiverer eleverne til faglig dygtiggørelse og bevægelsesglæde. Din opgave består i at varetage pige- og fællesgymnastikken. Heraf forventes det også, at du er en teknisk dygtig og alsidig gymnast og instruktør, der formår at formidle dine ideer til elever og kollegaer på en positiv facon. Desuden ser vi gerne, at du er lyttende og inddragende, men står fast på dine gymnastiske mål og ideer. Udover at varetage den obligatoriske gymnastikundervisning skal du som lærer i gymnastikteamet være med til at opbygge og skabe en varieret og seværdig opvisning.Stillingen er et barselsvikariat.

Moderne danselærer til danselinjen

Levring Efterskole har i mange år været suverænt i spidsen, hvad angår dans i efterskoleverdenen. Nu skal den ene af vores dygtige danselærere på barsel og vi mangler derfor en ny dygtig, kreativ og engageret moderne/contemporary danselærer.

Du vil indgå i et dynamisk og kreativt dansepartnerskab med Stefania, der har speciale i Hip Hop og House. Sammen skal I inspirere vores elever til dygtiggørelse og medleven i undervisningen. Det er forventningen, at lærere og elever sammen skaber et undervisningsmiljø, som er kreativt og inspirerende for dansere, såvel som undervisere og tilskuere til shows og konkurrencer.

Vi forventer, at du både er en teknisk dygtig danser og underviser med speciale i moderne. At du forstår at formidle dine ideer til eleverne på en positiv facon, at du er lyttende og inddragende, men fast på de dansemæssige mål og ideer. Desuden lægger vi vægt på, at du er stærk koreografisk, og har erfaring med at skabe koreografier og lave shows, der rummer helt op til 50 dansere. Vi får både elever, der aldrig har danset før, og elever der er meget erfarne. Derfor er det vigtigt, at du kan favne bredt, og møde eleverne, hvor de individuelt er.

Stillingen er på deltid efter aftale. Tiltrædelse 1. december 2020. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til kim@levringefterskole.dk- der er løbende samtaler.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til pædagogisk afdelingsleder Pernelle Fau på 2112 7714.

*Husk at vedhæfte en gymnastik og/eller dansevideo af dig selv af nyere dato. Bliver du kaldt til samtale, skal du forberede dig på en prøveundervisning med nogle af vores elever.

Du kan læse mere om Levring Efterskole på www.Levringefterskole.dk

HER BOR VI