1/32

ADVENTURE SPORT

Adventure Sport

 

 

Giv den gas til lands, til vands og i luften med adventurelinjen på Levring Efterskole. Træn din mentale og fysiske styrke med bl.a. mountainbike, klatring, orienteringsløb og kajak - og deltag i Adventure races året rundt. 

 

Hvis du er til action og udfordringer, er linjefaget Adventure Sport lige noget for dig. Du er tændt på at prøve egne grænser af og er parat til at arbejde hårdt for at nå dit mål.

 

På Adventure Sport kan du se frem til at prøve kræfter med mountainbike, klatring, O-løb, GPS- og kompasnavigation, kano og kajak, forhindringsbaner og meget mere. Derudover deltager du i løbet af året i forskellige adventurraces rundt omkring i landet.

 

Målrettet træning

Fysisk styrke og udholdenhed er en absolut nødvendighed. Derfor er fitness-, styrke- og konditionstræning en væsentlig del af undervisningen. Der er desuden fokus på din personlige udvikling gennem samarbejdsøvelser, gruppepsykologi og teamwork.

 

Spring faldskærm

Som et ekstra tilbud kan du vælge at springe i faldskærm. Her er der en egenbetaling og foregår i fritiden.

 

Linjetur til udlandet

Vi tager på linjetur til udlandet, hvor både det sociale og det træningsmæssige får ekstra fokus. Sammenholdet på linjen styrkes, og vi får fede oplevelser sammen. Linjeturen er naturligvis inkluderet i skolepengene.

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på Adventurelinjen her.

–––

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

Ring på telefon 86 88 18 33

LINJETUR TIL

FRANKRIG I

2019/20

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Janus Petersen

Elev på Adventure Sport

Undervisere på Adventure Sport

Mathias Skovgaard

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon