Fitness

På Fitnesslinjen træner du løb, spinning, styrketræning, cirkeltræning, crossfitness, duatlon og meget mere. Vi arbejder med at skabe erfaring, indsigt, diskussion og refleksion om sund træning og ernæring.

Her er linjen for dig, der elsker at få pulsen op og masser af sved på panden. På Fitness arbejder du fokuseret med konditionstræning og styrketræning,

På Fitnesslinjen vil vi oplyse og skabe interesse for det hele menneske – både i trænings- og ernæringsmæssig forstand. Vi træner på mange forskellige måder, og tager fornuftige snakke om træning, velvære og sundhed. For at få det fulde udbytte er det vigtigt, at du spiser rigtigt i forhold til din træning, så det arbejder vi med i både teori og praksis.

Vi forventer, at du viser engagement for alle linjens facetter. Du er selvfølgelig helt vildt aktiv, når det gælder den fysiske træning. Den fylder hovedparten af undervisningen. Vi arbejder også med at turde overskride egne grænser. Derfor skal du være parat til at prøve noget nyt. Vi forventer også, at du vil deltage i debatten om, hvad det vil sige, at være sund – og hvad sund kost er.

Fitnesslinjen er for dig, der vil vide mere, træne mere og udfordres.

Linjetur til udlandet

Vi tager til Tjekkiet på linjetur, hvor vi giver den gas. Og så skal vi selvfølgelig hygge os sammen! Linjeturen er naturligvis inkluderet i skolepengene.

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på Fitnesslinjen HER.

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

LINJETUR TIL

TJEKKIET I