Rejser og ture

Skitur til Alperne

Hvert år tager vi på en skitur. Det er forskelligt, hvor vi tager hen, men vi tager altid til et sted med rigtig god sne. De seneste år har vi været i Wagrain i Østrig.

Turens primære mål er selvfølgelig at stå på ski og få undervisning deri. Ud over det laver vi en række andre ting sammen – stafetter, mad i det fri og fællessamlinger med quizzer og sange.

Idrætslinjetur

Alle linjer tager hvert år på en relevant linjetur i enten ud- eller indland alt efter formål og aktivitetsmuligheder. Altså en tur hvor linjens indhold er i fokus. I skoleåret 18-19 skal linjerne til Amsterdam (Fodbold), Berlin (Dans & Håndbold) og Tjekkiet (Adventure Sport, Fitness og Spring). Nogle fantastiske ture, som binder linjerne rigtig godt sammen.

Og husk – begge ture er betalt som en del af skolepengene.

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

REJSER

2018/2019