top of page

CAMP SPRING

Camp Spring

Camp spring er for dig, der elsker udfordringer og mærke suset i maven.Vi dyrker fællesskabet og træner teknik, spring, landinger og meget mere. Her kan alle være med. 

Nu skal det være slut med at se måbende til, når andre laver flikflaks, forlæns- og baglands saltomortaler på trampolinen. Du kan nemlig også lære det! Det kræver blot lysten, og at du melder dig til Camp Spring i sommerferien på Camp Levring.

Uanset om du er nybegynder eller øvet springer, kan vi garantere at udfordre og løfte dine evner. Vi oplever forskelligheden som en styrke – både i et træningsperpektiv og socialt. Undervisningen foregår i skolens springcenter, hvor vi har fede faciliteter, der tæller nedgravede trampoliner, springgrave, fasttracks og meget mere.  

Du lærer grundlæggende teknikker, som er en forudsætning for at kunne mestre større spring og udfordringer, som giver sug i maven og luft under vingerne! Har du mod og lyst til udfordringen garanterer vi, at flytte dit niveau betydeligt i løbet af campens 4 dage. Er du klar til at tage springet?

Hvad skal du lave, når der ikke er spring på programmet?

Når du ikke træner spring og flikflaks, har du muligheden give den gas i dansesalen, kunstgræsbanen, vores Goal Station, fitnesslokalet, klatretårnet, vores store hal eller noget helt syvende. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole.  Derudover vil der også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. Vi står naturligvis for kost og logi. 

I kan læse mere om den generelle camp, ernæringsrigtig kost, logi, pris, ugeprogram, indlogering og meget mere i linket herunder.

–––

Vil du vide mere om Camp Levring?

Ring på telefon 86 88 18 33

  • Uge 27, søndag d. 30. juni - torsdag d. 4. juli

  • Teknik, udvikling

  • Mål, resultater

  • Fællesskab

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page