top of page

 

 

 

Life Performance

 

På Levring Efterskole får du de stærkeste kort på hånden. Du træner kompetencer, som efterspørges i fremtiden, og som sikrer dig et stærkt fundament i livet. Du udvikler dig som et helt menneske, der bidrager værdifuldt til fremtidens samfund – og som navigerer autentisk i livet. 

 

Vi kalder det Life Performance. 

 

–––

 

Life Performance fokuserer på tre udviklingsområder; personlig styrke, sociale kompetencer og faglig højde. Udviklingsområderne er flettet ind på idrætslinierne, i de boglige fag og i de mange aktiviteter, du deltager i på skolen.

 

De tre udviklingsområder er:

 

Personlig styrke

Med Life Performance fokuserer vi på at give dig udfordringer og opgaver, som løfter dit selvværd og styrker din selvtillid – og som træner din robusthed og evne til at reflektere over dit liv, din adfærd og dine mønstre. Med personlig styrke bliver du god til at træffe personlige valg, der giver dit liv mening og kvalitet. Du lærer at sætte mål, tage initiativ og vise begejstring. Du bliver bevidst om dine styrker og dit talent.

 

Personlig styrke ruster dig til at skabe det liv, som du ønsker.

 

Sociale færdigheder

Vi tror på, at din evne til at indgå i og udvikle dynamiske fællesskaber er afgørende for din fremtid – i professionelle sammenhænge og i dit private liv. Vi har brug for at kunne inspirere hinanden, engagere os og skabe nyt sammen. 

 

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for, at du kan bidrage værdifuldt og aktivt til det samfund og de fællesskaber, du er en del af. Det giver selvtillid, overskud og livskvalitet. Med Life Performance lærer du at tage ansvar og påvirke de relationer, du indgår i på en positiv måde. Du træner din evne til at arbejde i teams, din nysgerrighed og din empati. Og du lærer at respektere andre og vise omsorg. I hverdagen giver det sig til udtryk gennem tolerance og tillid. 

 

Med stærke sociale færdigheder inspirerer du andre med den, du er. 

 

Faglig højde

Med Life Performance inspireres du til at øge din faglige højde, og du motiveres til at udvikle og uddanne dig. Din personlige dygtiggørelse er i fokus, for gennem dygtighed og udvikling opdager du verden og kan betragte den med nye vinkler og forståelser. 

 

Faglig højde øger dine muligheder i livet.

 

–––

 

Vil du vide mere om Levring Efterskole og vores fokus på Life Performance?

Ring på telefon 86 88 18 33

 

 

Anna Gaardboe

Tidl. elev på Levring Efterskole

Levring Efterskole, Idræt og Life Performance. Fodbold for drenge, Fodbold for Piger, Håndbold for piger, Spring, Fitness, Dans, Adventure Sport, gymnastik, musical, udenlandsture, venner

INSPIRATION 

FOR LIVET.

KOM OG OPLEV LEVRING.

Levring Efterskole, Idræt og Life Performance. Fodbold for drenge, Fodbold for Piger, Håndbold for piger, Spring, Fitness, Dans, Adventure Sport, gymnastik, musical, udenlandsture, venner

UNDERVISERE

Flemming
crew_08
Helle
MathiasMJ
RL
crew_01
crew_07
crew_09
Camilla
bottom of page