top of page

 

 

 

Undervisning

 

Undervisningsmiljøet på Levring Efterskole bygger på følgende fire målsætninger:

 

1. Vi når vores mål

Vi ser elevens individuelle udviklingspotentiale og skaber optimale betingelser for personlig vækst. 

 

Vi er faglige specialister, som besidder relevante kompetencer og anvender nyeste viden. Vi er en engageret medarbejderstab, som samarbejder og udvikler en effektiv struktur, som gør os i stand til at nå vores fælles mål. Vi har en konsistent pædagogisk tilgang og praksis og en oprigtig interesse i elevernes udvikling. 

 

–––

 

2. Vi tør mere 

Vi støtter hinanden og hylder forskelligheden. Vi nærer store ambitioner og nye tanker, og vi fylder dagen med gejst. Vi tør, fordi vi er sammen. 

 

Vi udvikler et stærkt fællesskab, som støtter viljen og vejen til personlig dygtiggørelse. Vi skaber en tryg og fordomsfri atmosfære. Vi praktiserer ordentlighed og empati.

 

–––

 

3. Vi samarbejder på tværs 

Vi indgår partnerskaber lokalt, nationalt og internationalt. 

 

Vi skaber værdifulde møder mellem mennesker med forskellige interesser, ressourcer og baggrund. Vi inddrager samarbejder med institutioner og virksomheder i undervisningen.

 

–––

 

4. Vi skaber det nye 

Vi skaber æstetiske omgivelser og ekstraordinære oplevelser, som tiltrækker mennesker, stimulerer læring og fremmer kreativitet. 

 

Vi udvikler oplevelser og events, som udvider horisonten og stimulerer forestillingsevnen. Vi investerer i faciliteter, omgivelser, bygninger og rum, som styrker skolens identitet, fællesskabet og det faglige udbytte. 

 

–––

 

Læs om vores fokus på Life Performance her.

Læs om vores Idrætslinjer her.

 

Vil du vide mere?

Ring på telefon 86 88 18 33

Levring Efterskole, Idræt og Life Performance. Fodbold for drenge, Fodbold for Piger, Håndbold for piger, Spring, Fitness, Dans, Adventure Sport, gymnastik, musical, udenlandsture, venner

ET ÅR DU ALDRIG

GLEMMER.

KOM OG OPLEV

LEVRING.

Anne Sønderskov

Tidl. elev på Levring Efterskole

UNDERVISERE

Helle
Kim Thynebjerg
MathiasMJ
crew_01
RL
Lone
crew_07
crew_08
crew_09
Levring_Medarbejder_Slides16
Camilla
bottom of page