top of page

FODBOLD PIGER

Fodbold Piger


 

På fodboldlinjen for piger arbejder du intensivt med at realisere både personlige udviklingsmål og holdets målsætninger. Du undervises af trænere, der selv har spillet og trænet på absolut højeste niveau.

 

På fodboldlinjen får du suveræn træning, som er målrettet dig og din udvikling som spiller. Du skal blive en bedre spiller – både individuelt og som holdspiller. Træningen er rettet mod såvel teknik som taktik. Fysisk træning er naturligvis også en del af linjen.

 

Vi forventer, at du er topmotiveret til både at arbejde med spillet og med dig selv.

 

Du trænes af vores dygtige undervisere, der har stor spiller- og trænererfaring på højt niveau. De vil gennem samtaler, træning og fysiske tests hjælpe dig med at reflektere over dit fodboldspil og blive en bedre spiller.

 

Skoleligaen og efterskoleturneringen

Gennem året kommer du naturligvis med til flere forskellige stævner og turneringer. Vi deltager i skoleligaen og efterskolernes turnering.

 

Linjetur til udlandet

Vi tager på en fælles linjetur hele skolen til Italien, hvor vi træner og spiller kampe i en italiensk klub. Derudover ser vi en Champions League-kamp, når det passer i kalenderen. Vi får fede oplevelser sammen og et fantastisk sammenhold på linjen. Linjeturen er naturligvis inkluderet i skolepengene.

Læs mere om udlandsture

 

Kunstgræsbane og Goal Station

Levring Efterskole anlagde i efteråret 2019 en ny og moderne kunstgræsbane og Goal Station. For dig som fodboldspiller betyder det, at du træner og udvikler dig i de bedst mulige rammer. Vores Goal Station giver dig endvidere muligheden for at udvikle det tekniske aspekst. Det, og hvordan vores Goal Station kan hjælpe dig med at blive en bedre fodboldspiller kan du læse mere om her.

 

Kampanalyse

På skolen har vi investeret i VEO fra skoleåret 23/24, som vi vil bruge til kampanalyse med eleverne.

Vi samarbejder med eliten

For at sikre dig den bedst mulige træning og udvikling er der mulighed for at etablere et samarbejde om træning og evt. kamp med de nærliggende eliteklubber. 

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på fodboldlinjen her.

 

–––

 

Vil du vide mere om Levring og fodboldlinjen?

Ring på telefon 86 88 18 33

EGEN KUNSTGRÆSBANE

& GOAL STATION

LÆS MERE HER

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Camilla Toft

Elev på Fodboldlinjen

Levring Efterskole - Fodbold for Piger

Undervisere på Fodbold

bottom of page