Musical

Hvert år sætter alle eleverne på Levring Efterskole i fællesskab en musical op. I godt og vel en uge dropper vi det normale skema og arbejder i stedet fra morgen til aften med opsætningen af denne musical. Der skal bygges scene, laves kostumer og rekvisitter og øves sang, dans, skuespil og musik.

Alle elever er med i den færdige forestilling – enten som skuespillere, kor, musikere, dansere, lys- og lydfolk eller til at lave forskellige optrin på scenen. Den færdige forestilling opføres flere gange for forældre, søskende, elever fra andre skoler og øvrige gæster.

Musical-ugen er en uge, hvor der er fuld knald på!

Vil du høre mere om Levring Efterskole?

Janus Albinus

Elev på Levring