top of page

GOAL STATION

Goal Station

 

Alle interesserede på Levring Efterskole har nu muligheden for at udvikle sig som fodboldspiller på skolens nye Goal Station – hvad enten det er igennem linjefaget fodbold eller som valgfag. Valget er dit!   

 

Hvad er en Goal Station?

En Goal Station er et aflukket træningsområde, der giver en række multifunktionelle træningsmetoder, hvor holdet og individuelle spillere kan øve elementer, der er sværere i den ’almindelige’ træningssession. Stationen og øvelserne muliggør at isolere specifikke øvelser og områder som eksempelvis spillernes evne til at orientere sig i tempo og beslutningsevne. 

 

Et intelligent system designet til at udvikle spillere

Endvidere kan træningen tilkobles en app, udviklet af KMD, der opsamler data fra alle øvelser og træningssessioner. På denne måde kan alt analyseres og bruges til at tydeliggøre og identificere udviklingsområder. Herved kan man tilpasse træningen til den enkelte spiller, ligesom spillerne selv også kan følge med egen udvikling på app’en. 

 

Henvendt til alle niveauer

Goal Station anvender sig til alle spillere uanset niveau. Systemet er udviklet til at kunne løfte teknik, spilforståelse, overblik osv. Uanset om du er nybegynder eller professionel, hvorfor Goal Station også findes på træningsbanerne rundt om i superligaklubberne.

 

Foruden vores store 11-mandsbane er vores Goal Station også belagt med kunstgræs ligesom der er lysmaster så der kan trænes og spilles kamp året rundt. 

 

Vil du høre mere om, hvordan Levrings Goal Station kan hjælpe dig som fodboldspiller, og om den kan hjælpe din udvikling på bare et enkelt skoleår? Så se filmen til højre for teksten her.

 

–––

 

Vil du høre mere om Levring og vores Goal Station?

Ring på telefon 86 88 18 33

TEKNIK

OVERBLIK 

KONCENTRATION

UDVIKLING

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page