CAMP LEVRING

Tilmelding Camp Levring

• YouTube - Black Circle

Vil du vide mere om Camp Levring?

Betaling og tidsfrister

I kan vælge mellem følgende betalingsmåder (MobilePay eller bankoverførsel)

MobilePay: 97276

Ved bankoverførsel: Reg: 7840 Konto: 0002001990

Ved begge betalingsmetoder er det vigtigt at I skriver ”CampLevring” + navn på deltager

Ved annullering

Såfremt I ønsker at annullere jeres tilmelding findes herunder følgende deadlines ift. tilbagebetalinger.

Ved annullering inden maj tilbagebetales henholdsvis 1.100, - eller 1.500 (alt efter hvilket beløb I har indbetalt)

Ved annullering inden juni tilbagebetales henholdsvis 800,- eller 1.200 (alt efter hvilket beløb I har indbetalt)

Herefter tilbagebetales beløbet ikke

Ved aflysning af Camp Levring

Såfremt skolen er nødt til at aflyse Campen – eksempelvis på grund af Corona-restriktioner eller lign. tilbagebetales hele beløbet.

I tvivl om beløbet?

Har du afsluttet 7. klasse eller er du fyldt 14 år er prisen 1.295,-  Dette er inkl. forplejning, træning, trænings t-shirt + drikkedunk, alle aktiviteter og overnatning i hyggelige elevværelser. Såfremt du endnu ikke har afsluttet 7. klasse eller fyldt 14 år er prisen 1.695,-