top of page

FODBOLD DRENGE

Fodbold Drenge

 

 

På fodboldlinjen for drenge arbejder du intensivt med at realisere både personlige udviklingsmål og holdets målsætninger. Du undervises af trænere, der selv har spillet og trænet på absolut højeste niveau.

 

På fodboldlinjen får du suveræn træning, som er målrettet dig og din udvikling som spiller. Du skal blive en bedre spiller – både individuelt og som holdspiller. Træningen er rettet mod såvel teknik som taktik, og intensiv fysisk træning er naturligvis også en del af linjen.

 

Vi forventer, at du er topmotiveret til både at arbejde med spillet og med dig selv.

 

Du trænes af vores dygtige undervisere, der har stor spiller- og trænererfaring på højt niveau. De vil gennem samtaler, træning og fysiske tests hjælpe dig med at reflektere over dit fodboldspil og blive en bedre spiller.

 

Skoleligaen og efterskoleturneringen

Gennem året kommer du naturligvis med til flere forskellige stævner og turneringer. Vi deltager i skoleligaen og efterskolernes turnering.

Kunstgræsbane og Goal Station

Levring Efterskole har ny og moderne kunstgræsbane og Goal Station. For dig som fodboldspiller betyder det, at du træner og udvikler dig i de bedst mulige rammer. Vores Goal Station giver dig endvidere muligheden for at udvikle det tekniske aspekst. Det, og hvordan vores Goal Station kan hjælpe dig med at blive en bedre fodboldspiller kan du læse mere om her.

 

Kampanalyse

På skolen har vi investeret i VEO, som vi vil bruge til kampanalyse med eleverne.

 

Linjetur til udlandet

Vi tager på en fælles linjetur hele skolen til Italien, hvor vi træner og spiller kampe i en italiensk klub. Derudover ser vi en Champions League-kamp, når det passer i kalenderen. Vi får fede oplevelser sammen og et fantastisk sammenhold på linjen. Linjeturen er naturligvis inkluderet i skolepengene.

Vi samarbejder med eliten

For at sikre dig den bedst mulige træning og udvikling er der mulighed for at etablere et samarbejde om træning og evt. kamp med de nærliggende eliteklubber. 

Læs mere om udlandsture

 

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på fodboldlinjen her.

–––

 

Vil du høre mere om Levring og fodboldlinjen?

Ring på telefon 86 88 18 33

EGEN KUNSTGRÆSBANE

& GOAL STATION

LÆS MERE HER

Jens Petersen

Elev på Fodboldlinjen

Fodboldefterskole i jylland
  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page