top of page

CAMP FITNESS

Camp Fitness

 

Camp Fitness er for dig, der elsker at træne og ønsker at blive klogere på kost og kroppens anatomi. Vi dyrker fællesskabet og har fokus på at få tilrettelagt den træning du ønsker. 

Elsker du at få pulsen op, sætte personlige mål og se resultater? Så er Camp Fitness lige for dig! Sammen med vores dygtige fitnessinstruktører sammensætter I et træningsprogram, der passer lige netop til dig.

 

På Camp Fitness har du mulighed for at styrketræne, spinne, cross fit og meget mere. Kun fantasien sætter grænser når du sammen med fitnessinstruktørerne laver træningsprogrammet for campens 4 dage. Undervejs vil de også lære dig en masse om træningsteknikker og kostråd, så du kan opnå de mål du sætter dig – også når campen er slut.

 

På Camp Fitness vil vi oplyse og skabe interesse for det hele menneske – både i trænings- og ernæringsmæssig forstand. Vi træner på mange forskellige måder, og tager fornuftige snakke om træning, velvære og sundhed.

 

Camp Fitness er for dig, der vil vide mere, træne mere, udfordres, se og mærke udvikling. Er du klar på det? Så tilmeld dig campen og få en fed start på sommerferien med en masse andre fitness- og sportsinteresserede. Her har du samtidig muligheden for at danne fællesskaber, der kan række langt ud i livet.

Hvad skal du lave, når der ikke er Fitness på programmet?

Når du ikke har fitness, har du mulighed for give den gas i springcentrets trampoliner, kunstgræsbanen, vores Goal Station, klatretårnet, eSportslokalet, vores store hal eller noget helt sjette. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole.  Derudover vil der også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. Vi står naturligvis for kost og logi. 

I kan læse mere om den generelle camp, ernæringsrigtig kost, logi, pris, ugeprogram, indlogering og meget mere i linket herunder.

 

–––

Vil du vide mere om Camp Levring?

Ring på telefon 86 88 18 33

  • Uge 27, søndag d. 30. juni - torsdag d. 4. juli

  • Cross Fit, styrketræning, spinning

  • Teknik, udvikling, mål, resultater

  • Kost og sundhed

  • Fællesskab

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Undervisere på Camp Fitness

crew_08
bottom of page