KLAR TIL ET

SMUKT ÅR

PÅ LEVRING?

Besøg skolen

Kom og mærk den særlige stemning på Levring Efterskole! Vi tager imod dig, og viser dig og dine forældre rundt på skolen. Vi fortæller hvad vi står for – og I kan spørge ind til det hele.

På besøgsdagene viser vi rundt og holder et oplæg om skolen, hverdagen og livet på Levring. Rundvisning og oplæg tager ca. 2 timer.

Sådan gør du

Send en mail eller ring til kontoret på telefon 86 88 18 33 og aftal hvilken besøgsdag I ønsker at deltage i. Eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Man er naturligvis velkommen til at vælge sig på de rundvisninger, der passer bedst, men ønsker man at tale med en linjefagslærer til en bestemt linje opfordrer vi til, at man prioriterer en rundvisningsdato, hvor dette er en mulighed.

Vi glæder os til at se dig!