KLAR TIL ET

OPLEVELSESRIGT ÅR PÅ LEVRING?

 

 

Besøg skolen

 

Kom og mærk den særlige stemning på Levring Efterskole! Vi tager imod dig, og viser dig og dine forældre rundt på skolen. Vi fortæller hvad vi står for – og I kan spørge ind til det hele.   

På besøgsdagene viser vi rundt og holder et oplæg om skolen, hverdagen og livet på Levring. Rundvisning og oplæg tager ca. 2 timer. 

Sådan gør du

Send en mail eller ring til kontoret på telefon 86 88 18 33 og aftal hvilken besøgsdag I ønsker at deltage i. Eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. 

Man er naturligvis velkommen til at vælge sig på de rundvisninger, der passer bedst, men ønsker man at tale med en linjefagslærer til en bestemt linje opfordrer vi til, at man prioriterer en rundvisningsdato, hvor dette er en mulighed.

 

Vi glæder os til at se dig!
 

Obs. Læs dette før besøg og tilmelding

På grund af stor efterspørgsel og begrænsede pladser på besøgsdage anbefaler vi I kun kommer 1 elev + voksen. 

På grund af den store smittespredning i Danmark, kan vi desværre ikke vise jer fysisk rundt på skolen i øjeblikket. Vi henviser i stedet til vores virtuelle rundvisning du finder her på siden. Når I besøger os på de pågældende datoer er det derfor kun et oplæg fra forstander (ca. 40 min.) og et møde med linjelæreren, hvor der ligeledes er mulighed for spørgsmål. Derfor er det også vigtigt, at I kun tilmelder jer de datoer, hvor den linje I er interesseret i fremgår. 

Dans 21-22 - fyldt
Dans 22-23 - venteliste

Dans 23-24 - få pladser tilbage

Andre linjer - stadig ledige pladser

Se vores virtuelle rundvisning her

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon