top of page

CAMP FODBOLD

Camp Fodbold - piger

Camp Fodbold er for dig, der elsker at spille fodbold uanset niveau. Vi dyrker fællesskabet og træner teknik, spilsituationer- og forståelse. 

Er du også vild med fodbold? Så er fodbolden på Camp Levring lige det du skal i sommerferien. Her vil du med garanti udvikle dig i samspil med dygtige trænere og andre fodboldglade piger.

Camp Levring inviterer til fire spændene campdage med sjove og intense træningspas i fede omgivelser. Vores kunstgræsbane og Goal Station danner rammerne for træningerne, hvor vores Goal Station blandt andet er oplagt at træne positionsspil, kontrol, overblik og afslutninger på. Campen er desuden tilrettetlagt, så du kan være med både fysisk, teknisk og taktisk uanset dit nuværende niveau. Vi håber, at du er klar til at få en fantastisk fodbold- og fælleskabsoplevelse, du vil huske tilbage på resten af sommerferien. 

Hvad skal du lave, når der ikke er fodbold på programmet?

Når du ikke træner fodbold, har du muligheden give den gas i springcentret, dansesalen, kunstgræsbanen, vores Goal Station, fitnesslokalet, klatretårnet, vores store hal eller noget helt ottende. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole.  Derudover vil der også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. Vi står naturligvis for kost og logi. 

I kan læse mere om den generelle camp, ernæringsrigtige kost, logi, pris, ugeprogram, indlogering og meget mere i linket herunder.

 

–––

Vil du vide mere om Camp Levring?

Ring på telefon 86 88 18 33

Obs. Fodbold drenge og Fodboldpiger er næsten fyldt, og kan ikke vælges

  • Uge 27, søndag d. 30. juni - torsdag d. 4. juli

  • Teknik, udvikling

  • Goal Station

  • Fællesskab

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Undervisere på Camp Fodbold

bottom of page