eSport

 

Som noget helt nyt udbyder Levring Efterskole e-sport fra sommeren 2018. Her forbedrer vi dine gaming skills gennem spiltræning, taktik- og strategiforståelse, samarbejdsøvelser og mentaltræning. Vi har fokus på kommunikationen og planlægger din kost og træning – alt sammen for, at du kan optimere og udvikle dine spilfærdigheder. 

På vores helt nye eSportslinje udbyder vi CS:GO. Er du derfor til konkurrence-gaming, er denne linje lige noget for dig. Vi har fokus på at udvikle dig individuelt og som holdspiller igennem alle spillets facetter – målet er nemlig, at du skal blive en bedre spiller.  

 

Læs mere om vores udstyr her

Linjens fokus og sammensætning  

Vi ved, at eSport er langt mere end bare en interesse for computerspil. Det er konkurrence, sammenhold, strategi, mentalitet, reaktion, refleksion og meget mere. Derfor ved vi også, hvad det kræver at nå til tops indenfor e-sport. Med det formål, at du skal kunne udvikle dig teknisk, teoretisk og fysisk har vi sammensat e-sportslinjen til at bestå af med følgende fokusområder:  
 

  • spiltræning

  • taktik og strategiforståelse

  • samarbejde/teambuilding

  • kommunikation

  • mentaltræning

  • kost og motion

 

Gode faciliteter og en engageret linjelærer

Det har stor betydning at have sit helt eget udstyr. Derfor stiller vi helt nye computere til rådighed på skolen. Mus, tastetur og headset tilkøbes som en del af linjepakken ved årets begyndelse. Professionelle fodboldspillere løber jo heller ikke rundt i andres støvler. Du trænes af vores dygtige underviser Mathias Jørgensen, der har utallige spiltimer bag sig samt en baggrund som soldat og sergent for kamptropperne i forsvaret. Igennem træning, sparring samt teoretisk og praktisk undervisning vil han således kunne løfte dit niveau på de parametre, der er afgørende for fantastisk CS:GO-spiller.

 

Konkurrencer og turneringer

Som elev på eSportslinjen vil du foruden fokus på statusniveau, progression og evaluering deltage i mindst tre turneringer i løbet af skoleåret.

 

Vi kan ikke vente med at skyde linjen i gang – så skynd dig at tilmelde dig for at sikre dig en plads.

DM for efterskoler i disciplinen CS:GO

Det er med stolthed at Levring Efterskole kan afsløre, at vi i næste skoleår har værtstjansen til DM for efterskoler i eSport i disciplinen CS:GO. Det betyder, at du er sikret deltagelse og hjemmebanefordel såfremt du tilmelder dig vores linje.

Læs mere om arrangementet HER

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på eSportslinjen HER.

Vi glæder os til at tage i mod dig på så du kan være en del af L-E-SPORT!

__

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

Ring på telefon 86 88 18 33

Hør mere om eSportlinjen og se skolen til vores besøgsdage. 

Meld dig til her

eSport er mere end bare computerspil. Det er strategi, taktik, samarbejde, mental- og fysisk udholdenhed 

Mathias Jørgensen

Lærer på e-sportslinjen

Der kan trækkes en del referencer og viden fra min tid i forsvaret om strategi og samarbejde, som uden tvivl vil komme eleverne til gode i e-sport

Mathias Jørgensen

Lærer på e-sportslinjen

Underviser
Levring Efterskole Instagram icon
Levring Efterskole Instagram icon
Levring Efterskole Instagram icon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Youtube icon
Levring Efterskole Facebook icon
Levring Efterskole Facebook icon
Levring Efterskole Facebook icon

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Kontakt

 

Blog

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon