top of page

eSPORT

eSport

Her forbedrer vi dine gaming skills gennem spiltræning, taktik- og strategiforståelse, samarbejdsøvelser og mentaltræning. Vi har fokus på kommunikationen og planlægger din kost og træning – alt sammen for, at du kan optimere og udvikle dine spilfærdigheder. 

På vores eSportslinje udbyder vi CS:GO. Er du derfor til konkurrence-gaming, er denne linje lige noget for dig. Vi har fokus på at udvikle dig individuelt og som holdspiller igennem alle spillets facetter – målet er nemlig, at du skal blive en bedre spiller.  

Linjens fokus og sammensætning  

Vi ved, at eSport er langt mere end bare en interesse for computerspil. Det er konkurrence, sammenhold, strategi, mentalitet, reaktion, refleksion og meget mere. Derfor ved vi også, hvad det kræver at nå til tops indenfor eSport. Med det formål, at du skal kunne udvikle dig teknisk, teoretisk og fysisk, har vi sammensat e-sportslinjen til at bestå af med følgende fokusområder:  
 

  • spiltræning

  • taktik og strategiforståelse

  • samarbejde/teambuilding

  • kommunikation

  • mentaltræning

  • kost og motion

 

Læs mere om vores udstyr her

Gode faciliteter og en engageret linjelærer

Det har stor betydning at have sit helt eget udstyr. Derfor stiller vi helt nye computere til rådighed på skolen. Mus, tastetur og headset tilkøbes som en del af linjepakken ved årets begyndelse. Professionelle fodboldspillere løber jo heller ikke rundt i andres støvler. Du trænes af vores dygtige underviser, Mathias Jørgensen, der har utallige spiltimer bag sig samt en baggrund som soldat og sergent for kamptropperne i forsvaret. Igennem træning, sparring samt teoretisk og praktisk undervisning vil han kunne løfte dit niveau på de parametre, der er afgørende for fantastisk CS:GO-spiller.​​​​

Konkurrencer og turneringer

Som elev på eSportslinjen deltager du i mindst tre turneringer i løbet af skoleåret.

Fysioterapeut

Vi har på skolen tilknyttet fast fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Læs mere om forebyggelse af skader, og se hvordan du kan blive fysisk klar til en aktiv hverdag på eSportslinjen her.

Vi glæder os til at tage i mod dig på så du kan være en del af L-E-SPORT!

__

Vil du vide mere om Levring Efterskole?

Ring på telefon 86 88 18 33

eSport er mere end bare computerspil. Det er strategi, taktik, samarbejde, mental- og fysisk udholdenhed 

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page