Velkommen på mediesiden

Det er vigtigt for os at være synlige i hverdagen, så både nuværende forældre, kommende elever og deres forældre kan følge vores dagligdag.

Derfor kan du under siden nyheder få sidste nyt fra Levring Efterskole. Særligt på vores facebook, instagram og ikke mindst youtubekanal finder du fotos og videoer fra linjefagsture, dagligdagen og diverse events.

Kommer du fra pressen, kan du finde kontaktoplysninger og pressefotos under pressekontakt.

Følg os også på:

Christian Pedersen