top of page

CAMP DANS

Camp Dans

Camp dans er for dig, der elsker at bevæge sig til musikken. Vi dyrker fællesskabet og træner, forskellige stilarter indenfor dansen. Her kan alle være med - bare du har lysten. 

Kan du heller ikke stå stille når musikken begynder? Så er det nok Camp Dans, der er det rigtige valg for dig. På Levrings danse camp kommer du til at styrke dine evner indenfor hiphop og moderne dans.

 

I løbet af campens 4 dage skal vi have det sjovt med at udvikle dit fysiske, tekniske og kreative niveau. Derudover lover vi, at du bliver udfordret uanset niveau – du skal blot have lyst til at danse og bevæge dig. Udover dansekoreografier lærer du at performe og komme ud over scenekanten. I løbet af ugen skal I lære grundlæggende teknikker, der er essentielle inden for dansens verden. Det skal vi blandt andet bruge til at lave den koreografi, som vi arbejder med i løbet af ugen. På sidstedagen skal i nemlig  give show for resten af Camp Levring  i den store hal. For der er vel ikke noget bedre end at vise jeres produkt i rampelyset med publikum? Synes du også det lyder fedt? Så meld dig til Camp Dans herunder. 

Hvad skal du lave, når der ikke er dans på programmet?

Når du ikke træner dans, har du muligheden give den gas i springcentrets trampoliner, kunstgræsbanen, vores Goal Station, fitnesslokalet, klatretårnet, vores store hal eller noget helt syvende. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole.  Derudover vil der også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. Vi står naturligvis for kost og logi. 

I kan læse mere om den generelle camp, ernæringsrigtig kost, logi, pris, ugeprogram, indlogering og meget mere i linket herunder.

–––

Vil du vide mere om Camp Levring?

Ring på telefon 86 88 18 33

  • Uge 27, søndag d. 30. juni - torsdag d. 4. juli

  • Hiphop - Moderne dans

  • Teknik, udvikling, opvisning

  • Fællesskab

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Undervisere på Camp Dans

Stefania_lærer_Levring_3
bottom of page