Levring Efterskole klar til nyt skoleår

184 spændte og måske lidt nervøse unge mennesker starter søndag d. 13. august deres år på Levring Efterskole. Et år som byder på rejser, udfordringer, en ny forstander og et nyt initiativ blandt 9. klasserne. 184 unge mennesker strømmer søndag d. 13 august til Levring Efterskole fra alt fra Silkeborg, Støvring, Skive, Odder og Greve. Her starter et nyt efterskoleår på Levring Efterskole. ”Vi har arbejdet intensivt de sidste par uger på at forberede elevernes start på efterskolen, lave årsplaner og introuger og meget mere. Nu glæder vi os bare rigtig meget til at møde eleverne og fået hul på et fantastisk år”, siger konstitueret forstander Pernelle Fau Clausen. Eleverne fordeler sig på 160 el

Fire nye lærere på Levring Efterskole

Med starten på skoleåret 2017/2018 er der fire nye ansigter i lærerflokken på Levring Efterskole. De skal blandt andet undervise på danse-, adventure- og håndboldlinjen. (Foto - fra venstre: Jonas Rytter Samuelsen, Mathias Skovgaard, Mathias Jørgensen, Sarah Holm Jacobsen) Søndag d. 13. august er ikke kun første skoledag for de 184 nye elever på Levring Efterskole. Med starten på et nyt skoleår er det samtidig startskuddet for fire nye lærere. Vil åbne dansens verden for eleverne 26-årige Sarah Holm Jacobsen fra Aarhus er ny lærer i moderne dans på danselinjen. Med en uddannelse som moderne danser fra Dansestudiet Aarhus glæder hun sig åbne dansens verden op for de 53 elever på danselinjen.

Featured Posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.

Levring Efterskole er et innovativt væksthus for personlig udvikling, idrætslig dygtiggørelse og faglig fordybelse.

 

Vores elever bliver kompetente medborgere med personlig styrke, faglig højde og sociale færdigheder, som navigerer autentisk i livet og bidrager værdifuldt til fremtidens samfund.

 

HER BOR VI
  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Intra - Skoleplan

Kontakt

 

 

Levring Efterskole

Bygaden 65, Levring

8620 Kjellerup

 

Telefon  86 88 18 33

E-mail  hello@levringefterskole.dk

CVR: 60285918

Til toppen ikon
Til toppen ikon
Til toppen ikon