top of page

CAMP eSport

Camp eSport

 

 

Camp eSport er for dig, der elsker at spille computer. Vi dyrker fællesskabet og træner teknik, spilsituationer- og forståelse. Vores mål er at have en fantastisk uge med grin, spil og udvikling.  

Findes der noget federe end at tage headsættet på og forsvinde ind i gamingens verden alt imens vennerne placeret rundt om dig kommunikerer spilordrer og jokes? Har du det på samme måde, så er Camp eSport lige noget for dig!

 

På Levrings Camp eSport kommer du til at forbedre dine gaming skills gennem spiltræning, team building, taktik- og strategiforståelse alt imens du får et fedt fællesskab med de øvrige deltagere på Camp Levring. 

Vi ved, at eSport er langt mere end bare en interesse for computerspil. Det er konkurrence, sammenhold, strategi, mentalitet, reaktion, refleksion og meget mere. Vi har derfor sammensat et program, der både skal give dig en sjov og spændende uge med det fokus, at du bliver en bedre gamer.

 

Vi stiller naturligvis computere til rådighed, således du har de bedste vilkår og faciliteter i løbet af campens 4 dage. Er du klar til at tage headsættet på og forsvinde ind i gamingens verden sammen med os? Så tilmed dig Camp eSport i sommerferien på Camp Levring og få et fællesskab du sent glemmer.

Hvad skal du lave, når der ikke er eSport på programmet?

Når du ikke træner CS:GO, har du muligheden give den gas i springcentrets trampoliner, kunstgræsbanen, vores Goal Station, fitnesslokalet, klatretårnet, vores store hal eller noget helt syvende. Campen foregår nemlig på Levring Efterskole.  Derudover vil der også være tid og plads til hygge, kreativitet og konkurrencer om aftenen. Vi står naturligvis for kost og logi. 

I kan læse mere om den generelle camp, ernæringsrigtig kost, logi, pris, ugeprogram, indlogering og meget mere i linket herunder.

–––

Vil du vide mere om Camp Levring?

Ring på telefon 86 88 18 33

  • Uge 27, søndag d. 30. juni - torsdag d. 4. juli

  • CS:GO

  • Teknik, udvikling, team building

  • Fællesskab

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Undervisere på Camp eSport

Veli_lærer_hjemmeside
Salvador Levring Efterskole
bottom of page