eSPORT

eSPORT PÅ LE

Ugentlige spiltimer

Du har 4,5 eSportsundervisningen om ugen foruden kampe og selvstændig træning.

På Levring Efterskole er CS:GO ikke bare en hobby - det er en livsstil, og vi vil gøre dig til den bedste eSportsudover, du kan forestille dig! Se filmen og læs under for at vide hvordan.

Vores eSportslokale er udstyret med det bedste udstyr, CS:GO maps og gamerstole, der skal give dig og dit hold de bedste betingelser for succes. Derudover bliver du naturligvis udstyret med eget headset, mus og keyboard.

Vores fokus:

- Spiltræning

- Strategi

- Teknik/Mechanics

- Samarbejde

- Spilteori

- Grupperoller

Vores udstyr:

- PC opbygget af:

• Intel Core i 5-8400, 8. generation 6-kernet processor,

• 16GB DDR4-2666 Cosair Venfaence XMP RAM

• Intel 256 SSD Solid State Disk

• Asus GeForce GTX 1060 6GB OC grafikkort

- Skærm: 24" Acer

- Mus: Steelseries rivel 600

- keyboard: Cosair k65

- gamerstol

DM i eSport på Levring Efterskole

"Vi har en motiveret underviser, der udfordrer os og presser os til at yde vores maksimale."

- Mads Holm, elev på eSportslinjen

DM for efterskole i CS:GO

Levring afholder som de første nogensinde DM for efterskoler i CS:GO. Har du derfor drømmene om at spille som en del af et hold ved et stort stævne med opstillet scene og storskærm for publikum? Ja, så er eSportslinjen på Levring Efterskole lige noget for dig!

Som arrangører af stævnet er vi direkte kvalificeret til at dyste mod andre skoler på den store scene. Ved at begynde på Levrings linje er du således også med på holdet når kampen om pokalen spilles.

Derudover vil vi gerne have dine ideer og ekspertise i forhold til at opbygge det fedeste DM i både 2018 og 2019.