Håndbold Piger

På håndboldlinjen styrker du dine tekniske, taktiske, psykologiske og fysiske færdigheder. Du udvikler dit talent og får masser af kamptræning.

På håndboldlinjen kan du forvente at få en suveræn træning, som er målrettet dig og din udvikling som spiller.  Du skal blive en bedre spiller – både individuelt og som holdspiller. Vi forventer, at du er topmotiveret til både at arbejde med spillet og med dig selv.

Målrettet træning og kompetente trænere

Vi træner 3 x 1½ time om ugen, og træningen er rettet mod såvel teknik som taktik, så du kommer til at arbejde med alle spillets facetter. Intensiv fysisk træning er naturligvis også en del af linjen.

Du trænes af vores dygtige undervisere, der har stor spiller- og trænererfaring på højt niveau. De vil gennem samtaler, træning og fysiske tests hjælpe dig med at reflektere over dit håndboldspil og blive en bedre spiller. Vil du udnytte deres store viden – tilmeld dig håndboldlinjen og få masser af fede håndboldoplevelser.

Linjetur til udlandet

Vi tager på linjetur til en af håndboldens metropoler, hvor vi møder det professionelle miljø, ser kampe og træner intensivt. Vi får fede oplevelser sammen og et fantastisk sammenhold på linjen. Linjeturen er naturligvis inkluderet i skolepengene.

Vil du høre mere om Levring og vores håndboldlinje?

LINJETUR TIL

BERLIN I