top of page

Store Hoppedag - DK's største hoppeborg, ny swipper og masser af action


Sumodragter, trampoliner, klatretårn, en ny swipper, hoppeborge og meget meget mere. Der er garanti for sved på panden og smil på læben til Store Hoppe den 12. april 2017 klokken 10-15.

Praktisk talt alle kvadratmeter i Levring Efterskoles to haller er udnyttet, når Levring Efterskole åbner dørene til Store Hoppedag. En dag hvor børn og unge i den grad kan boltre og udfordre sig.

”Jeg synes, at vi har sammensat et alsidigt udvalg af aktiviteter, hvor der er udfordringer både for de helt små men også de unge, ” fortæller Jimmi Andersen, som er tovholder på Store Hoppedag og lærer på springlinjen på Levring Efterskole og fortsætter:

”Desuden har vi i år fået en swipper, som jeg glæder mig til at introducere.”

Arrangementet koster 50 kroner pr. person, som betales i døren kontant eller med MobilePay.

Danmarks største hoppeborg

Både skolens store idrætshal og Spejlsalen er for en dag omdannet til slaraffenland for børn og unge, hvor den ene hal er reserveret til børn op til fem år, mens den store hal er forbeholdt de unge og større børn.

Der vil blandt andet være en gigantisk rutschebane, en 17 meter lang junglebane, en girafhoppeborg, klatretårn, en disco-hoppeborg, sumodragter for de store, ligesom man i idrætshallen finder Danmarks største hoppeborg.

Desuden er der store- og minitrampoliner, springgrave, airtracks og en tumblingtrack.

Western-hoppeborg til de yngste

De yngste bliver ikke snydt. De kan blandt andet boltre sig på en 7 gange 7 meter hoppepude, en Western-hoppeborg, en dino-rutschebane, en strand- og en fiskehoppeborg, ligesom der er sumodragter til børn.

For forældrene er der mulighed for at købe en kop kaffe og et stykke kage, men man er naturligvis også velkommen til at tage madkurven med.

Endelig er der mulighed for at lave snobrød over bål.

Det er femte gang, at Levring Efterskole holder Store Hoppedag.

Arrangementet løber af staben på Levring Efterskole, Bygaden 65, 8620 Levring.

Sidst nye indlæg
Arkiv
bottom of page