Sportscamp: Sommerferie med sport, sjov og venskaber

May 8, 2017

Seks sommerdage med sved på panden og nye venskaber er, hvad der venter, når der er Sportscamp på Levring Efterskole i juli.

Er du mellem 11-15 år? Elsker du sport og møde nye venner?

I uge 30 nærmere bestemt fra mandag den 24. juli til lørdag den 29. juli 2017 er der Sportscamp på Levring Efterskole.

”Fælles for alt, hvad vi foretager os, er, at vores hovedfokus er at give børn og unge den bedste uge med sport, sjov, udvikling og venskaber,” fortæller Jonas Herlev fra Sportscamp, som står bag ugen.

Mange typer idræt

Og der er rig mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige idrætsgrene. Således er der både håndbold, springgymnastik, fodbold, dans, multi og svømning på programmet, når Sportscamp gæster Levring Efterskole.

Sportscamp har eksisteret siden 2004.

Tilmeld dig på Sportscamp HER.

LÆS MERE: Sportscamp på Levring Efterskole

23 May 2019